Infoa kerhosta

ERÄN LIIKUNTAPÄIVÄKERHON INFOLEHTINEN KAUSI 2016-2017

Tervetuloa Eräläiseksi!

Tiedossa on vauhdikas ja monipuolinen kausi mukavien kavereiden kanssa Tapanilan Erällä. Tässä muutama tärkeä numero ja osoite, jotka kannattaa säilyttää tallessa:

http://liikuntakerho.sporttisaitti.com (liikuntakerhon omat kotisivut, josta löytyvät viikoittaiset liikuntaohjelmat ja muut tärkeät tiedotteet ). Täältä löytyy kaikki olennainen tieto viikoittaisista jumpista, varusteista, ohjelmista ym.)

era.liikuntakerho@gmail.com (voitte lähettää postia osoitteeseen vaikkapa lapsenne poissaolosta ym.) Pyrimme vastaamaan postiin mahdollisimman nopeasti. Olemme todenneet tämän helpoksi ja vaivattomaksi tavaksi ilmoitteluun).

www.tapanila.com ajankohtaista tietoa seurasta

Liikuntakerhon suora puhelinnumero: 050 – 408 1077 (johon voi ja kannattaa jättää viestejä poissaoloista ym.)

Tässä tiivis paketti käytännön asioista:

Hoitoaika alkaa päivittäin klo 12:00. Hoitoaika päättyy klo 17:00. Ohjaajaresurssit on mitoitettu tarkasti, usein työpäivä jatkuu muilla työnantajan antamilla velvoitteilla, joten pidättehän huolen, että lapsenne haetaan ajoissa, tai sovitun mukaisesti.

Ulkoilemme päivittäin, joten tarkistakaa, että lapsellanne on säänmukainen varustus kouluun lähdettäessä. Muu varustus kannattaa selvittää viikko-ohjelmasta.  Koulujen alkaessa on lämpötilat ulkona korkea, joten suosittelemme kaikille reppuun mukaan nimikoituja juomapulloja. Lisäksi sisätilan ilma on tällä hetkellä todella korkea, joten tarkentakaa juomisen tärkeyttä.

Ensimmäisinä koulupäivinä olemme oppilaita vastassa Tapanilan ja Hiidenkiven kouluilla!

Vastuu lapsista koululta Erälle siirtyy silloin, kun lapsi on saapunut liikuntakerhoon ja ilmoittautunut ohjaajillemme. Palauttakaa täytetty hoitosopimus ensimmäisenä koulupäivänä kerhon ohjaajille.

Toivomme teidän ilmoittavan lapsen poissaoloista heti, kun se on mahdollista, jolloin vältämme turhat yhteydenotot.

Jaamme koululaiset kahteen jumpparyhmään, mikäli lapsenne on jo entuudestaan kaveri jonkun muun kuin omien luokkalaisten kanssa, laittakaa meille ”kaveritoive”, jonka pyrimme täyttämään, muuten kuin jumpissa kaikki lapset näkevät toisiaan päivittäisissä tekemisissä.

Viikko-ohjelma ilmestyy edellisen viikon keskiviikkona tai torstaina liikuntakerhon kotisivuille. Ohjelma on esillä myös kerhon ilmoitustaululla.

Kaikki kerholta tuleva info toimitetaan teille sähköpostitse, mutta tarvittaessa annamme paperiversiot. Sähköisesti posti alkaa kulkea, kunhan saamme kaikkien kerholaisten sähköpostiosoitteet.

Olemme tehneet Palmian kanssa sopimuksen välipalan laitosta, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on kiertävä välipalalista. Henkilökunta noutaa ruuan Hiidenkiven koululta, jonne toimitamme myös listan ruoka-aineallergioista.

Liikuntatunneille vaihdetaan siis aina liikuntavaatetus. Jumppa-asuja voi säilyttää kerholla omissa jumppapusseissa ja vaatteet on syytä viedä sopivin välein kotiin pestäviksi. Yleinen pesupäivä on kerran kuussa, aina kuun viimeinen perjantai. Jokaisella lapsella on oma nimetty kori vara ja jumppavaatteita varten.

Tarvittaessa vanhemmat voivat varata ajan henkilökohtaisiin keskusteluihin ohjaajan kanssa. Voitte antaa myös palautetta ja lähettää kysymyksiä sähköpostiosoitteeseemme. Yleinen puhelinaika on torstaisin kello 10:00-11:30

Viikoittaiset liikuntatilat: (vielä elokuussa saattavat vaihdella)

maanantai   Þ                  lasten oma sali

tiistai             Þ                  rytminen matto

keskiviikko  Þ                  tatamit

torstai           Þ                  (ulkoliikunta/muu ohjattu toiminta)

perjantai      Þ                  tatamit

Mukavaa koulun alkua ja tulevaa kautta, liikunnan riemua, hyvässä, täyden kympin seurassa!!!

Terveisin Erän ohjaajat: Jukka, Mikko , Susanna, Merja ja Tuomo

p. 050- 408 1077